Meditatie: de kunst van het zijn, hier en nu

Eén van de belangrijkste ingrediënten om tot wezenlijke rust en inzicht te komen en echt te ontspannen is de bereidheid om de dingen die we in onszelf aantreffen, te accepteren en onszelf hoe dan ook lief te hebben.

Een ontspannen observatie van binnenuit ontsluiert de mechanismen van het denken en de daaraan gekoppelde emoties en bijbehorende effecten op het lichaam. Hiermee wordt de deur naar een tijdloze aanwezigheid geopend, die men ook wel als ‘licht’, ‘vrede’, ‘oneindige liefde’, ‘het goddelijke’, etc. aanduidt. De ervaring van deze bron werkt bevrijdend en laat ons vaak hartelijk lachen zodra we herkennen wie we werkelijk zijn.

Een workshop bestaat uit een combinatie van actieve meditaties, sessies in stilte en bewustzijnsoefeningen, en kan een dagdeel, hele dag of langer duren.

Deze workshop is geschikt voor groepen, bedrijven, scholen, opleidingen, zorginstellingen en andere organisaties. De inhoud ervan wordt afgestemd op de bij u bestaande vragen en behoeften. Vertaling van en naar Engels, Duits en Frans aanwezig.

Zie voor een actueel aanbod de agenda, voor informatie over een workshop op maat klik hier.

Webdesign: Wouter Smeenk