Rebalancing Massage

Foto: Elles de Vries

Rebalancing Massage is een vorm van lichaamswerk waarbij niet alleen het lichaam aangeraakt wordt, maar ook datgene in jou ‘geraakt’ wordt wat verlangt om er te mogen zijn.

We worden vanaf ons vroegste bestaan gevormd door allerlei invloeden en conditioneringen. Ze bepalen hoe we in het leven staan.

Zonder het te weten dragen we belemmerende overtuigingen en geloftes mee, die ons vroeger wellicht hebben geholpen om te overleven in moeilijke momenten, maar die ons nu vaak in de weg staan. Deze overtuigingen – en de daartoe behorende emoties en gewoontepatronen – zijn in het lichaam terug te vinden en kunnen zowel fysieke als ook psychisch/emotionele (chronische) klachten veroorzaken.

Tijdens de massage wordt via aanraking een uitnodiging geboden om de levensenergie weer vrij te laten stromen, en dat kan ieder moment spontaan gebeuren.

Hierdoor word jij je niet alleen bewust van je lichaam, maar je gaat ook meer acceptatie ervaren naar jezelf, en kwaliteiten als ontspanning, levendigheid, vreugde, vrede, liefde en stilte ontdekken, welke ons wezen zo eigen zijn.

Voor meer informatie en het boeken van een sessie, klik hier.

Webdesign: Wouter Smeenk